Brudarna snyggast

Vänster - Daisy  Höger - Stacy

Så fina och söta dom är

Nu är dom inte så söta längre ;)


Underbara hundar...Sista bilden busar de bara, som alltid

Lugn dag

Idag har inte hänt mycket, åkte hem till föräldrarna för att hälsa på lite grann. Jag och Mamma kände för att slappa så vi tog något gott och satt oss för att kolla på en film. Det blev "The taking of Pelham 123". Den är faktiskt väldigt bra. Nu sitter jag hemma hos Andreas och kollar blåsningen, riktigt skoj...
Har kommit ett nytt fitness center i Hyllinge som ska öppna i februari, tänkte checka det, hyfsat närma. Ska ju öppna ett i bjuv men det öppnar inte förräns i maj typ tror jag och vill gärna träna lite nu. Ska se vad de erbjuder.

Apple Imac

Kollat in mig på en ny dator, vill ha en NU, och har riktat in min på en Apple Imac MC207S/A
för de är så fräcka, love white...


Pccity 9 990:-


Visst det finnt bättre datorer för det priset men inte som är så fräcka som dessa

Robinson strax

Sitter här i soffan och kolla runder lite på internet. Ibland hittar man roliga grejer. Hade tänkt gå iväg och lägga en ansiktsmask så man blir lite fräsch i hyn, men Olof ligger precis vid mina ben så lite svårt att trippa iväg, men kan se om jag kan gå utan att han  hoppar iväg. Robinson börjar strax, har inte riktigt följt de innan men sen förra veckan fastnade jag, kan bero på att de är finalvecka och då blir de spännande.

Viktnedgång så skönt

Sitter här ute i vardagsrummet med  datorn på benen, kollar även lite tv. Har inte hänt så mkt idag, mest tagit det lugnt. Igår köpte jag o Andreas chips med dippmoch även massa godis, tänkte ju så att det är ju fredag så då får man äta det, hade ätit något på hela dagen så man inte fick för mkt kalorier i sig. Idag har jag inte ätit så mkt heller, en sån liten robbieyoghurt som är p 5 cm hög och 2 cm bred, där är typ en msk youghurt i. Är hungrg nu men det kan man ju förstå. Men hr faktiskt gått ner 2.5 kg på en vecka så det är jg nöjd med, ska försöka vara nere under de jämna talet nästa vecka, då blir jg nöjd. Dettta är ju knte den bästa dieten men när man vill gå ner i vikt så får man göra såhär. Finns ju ingenstans att träna när man bor här ute på landet så inte jättelätt.



Frensh nail

Är färdig med mina naglar, gjort franskt, mkt bättre än de andra silvriga. Fast naglarna blev lite skadade när jag tog nagelremover. Men de håller nog.
Träffde hanna idag, begav oss till familia för att shoppa, blev en del grejer. Där jsg köpte nagellacken.
Rolig att träffa hann igen, inte ofta man träffar henne så de är skoj, kanske ska med henne ut imorgon, men har en del att göra imorgon så kanske inte blir de, tänkte ha filmkväll med andy, massa gottis och lite alt möjligt :) får fuska någngång.

Middag, nu robinson

Hejsan, precis varit hos Andreas mormor o morfar för hans morfar fyller år, åt god mat mmmm och sen glasstårta.
Nu är vi hemma och kollar Robinson har inte riktigt följt de men får se de sista. FY vilket oväder de varit idag, går knappt att köra, man ska verkligen bli inne annars kan allt hända. Imorgon vet jag ej vad som händer, blir väl att man bli här medan andreas jobbar, sen ska han fixa allt annat som behövs.

Gjort naglar

Nu är man äntligen klar med naglarna, köpte ett sånt kit som man gör egna naglar och är väldigt nöjd för att vara första gången, nästa gång vet jag ju mer hur man ska göra det bättre, men om jag tar nagellack p så blir de nog mkt bättre. Kan ta en bild och lägga in typ imorgon. Känns helt annorlunda nu med långa naglar igen, tar några dagar att vänja sig ;)

Hemma själv

Hejsan.
Sitter hos Andreas själv nu, för han skulle iväg och jobba med sin morfar. Vet ej riktigt vad jag ska göra idag då, får väl sitta här bara och ta det lugnt, kanske beger mig hem till föräldrarna för att kolla till vår katt. Var hos veterinär igår för att tömma blodörat hon fått, det var inte billigt. Men nu mår hon bra igen.
Fick ju lön igår, var ju inte jättemkt men det kommet ju att räcka.

Precis ätit, gott!!

Jaha har man precis ätit middag för dagen, det blev kyckling m ris och brunsås, väldigt gott. Blev dock inte mkt eftersom man kör på hårddiet eller försöker, den dieten jag kör är inte jätebra sådär men känns just nu som enda alternativet för at gå ner i vikt. Äter en nutrilett bar på dagen, ingen frukost sen väldigt lite mat till middag.
Har inte vägt mig ännu men ska se om jag kan kolla imorgon. Hoppas det är mindre än innan.
Imorgon har jag just nu inget inplanerat men kommer väl alltid upp något.


Inte aktiv, men ändring nu

Hejsan, oj har inte varit inne här och uppdaterat på 4 dagar tror jag. Har haft fullt upp känns det som. Rummet är helt klart nu, kommer foto senare, har inte fått tummarna loss att fota :D
I helgen har inte hänt jättemkt förutom att i fredags var jag och min syrra på spelkväll, var några tjejer där som hade kul.
Lördags har jag städat hela Andreas hus med hans mormor så nu blev det snyggt :P Sen åkte vi till dom och åt middag och kollade på robinson. Idag har inte hänt så mkt heller, var ut einnan och kollade på Andreas häst när vagnen var på.


Hemma hos föräldrarna

Sitter hemma hos föräldrarna nu och kollar lite handboll, mamma kommer snart hon har jobbat.
Var och tränade på Friskis innan, fyyy vad det kändes, man märke att man var otränad. Cirkelfrys hette det, 10 stationer man skulle gå runder på 45 sec var. Jag höll verkligen på att döööö...
Men skönt var det iallafall, vi ska nog göra det varje onsdag. Om man har råd ;) haha.
Försöker komma igång med bantningen ju, ska köra hårt, typ extremt lite mat ska jag bara äta.
kanske inte jättebra men känns som enda sätter just nu.

Sista väggen målad, träna senare

Jag och Andreas har målat den sista väggen nu men behövs en målning igen, vi kanske kan ta det ikväll så vi kan börja ta bort maskeringen imorgon och börja smått flytta in igen.
Ska iväg och träna på friskis senare med syrran, cirkelfrys hette det, ingen aning vad det är men blir säkert en utmaning.

Klar med tre väggar nu!

Äntligen är  jag klar med de tre väggarna som ska vara vita, målat två gånger nu så nu blev det snyggt.
Imorgon ska jag måla den bruna väggen, behövs nog bara en gång eftersom det är mörkare. Skönt sen ska vi flytta in allt igen, puh!
Det är de värt, kommer bli så jäkla snyggt...

Handgjorda skrin av mangoträd på Jotex

Hittade dessa helt fantastiska och fräcka handgjorde afrikanska skrin på Jotex
Känns som att de kommer passa perfekt in på vår nya rum och jag behöver ett skrin till mina smycken och fastnade direkt för detta. Man får två stycken, ett större och ett mindre.


Jotex 279:-

Målat tre väggar en gång

Har målat klart tre väggar nu, skönt!!! Men imorgon ska jag måla alla de tre väggarna igen för det räckte inte med att måla en gång, eftersom Andreas hade både mörkt och ljust blått innan så lyser det fortfarande igenom och därför måste jag måla en gång till. Sen ska jag måla fonfvägggen, behövs nog bara måla en gång eftersom den är brun. Sen ska vi flytta in igen, can´t wait...
In med lite nya grejer med, flyttade ut akvariumet idag oxå, så slipper vi det, känns som man inte hade plats.


Handlat och tejpat

Hejsan, har inte alls skrivit idag för har haft fullt upp sorry, har nästa maskerat färdigt, Andreas ska bara sätta dit en vävdel där katterna rivit sen ska jag börja måla en vägg, hinner nog inte mer idag.
Varit och handlat på  jysk, lite prydnadssaker till rummet, kommer bli så fiiiint !!!!
Kommer in bilder senare, nej nu får man ta och fortsätta , jobbba,jobbba...
Ha en fin söndag!

Afrikanska figurer helt underbart

Klickade in mig på Jysk hemsida och kollade lite dekoration nu när vi ska göra om Andreas rum och hittade helt fantastiska afrikanska figurer och andra dekorationer.
Klicka Er in där och kolla så häftiga och snygga grejer dom har.

Hittade denna där t.ex och tyckte den var så jäkla fräck, tyckte ni inte?
Ska iväg direkt till jysk imorgon förmiddag och inhandla lite sedan är det bara till att fortsätta arbeta med grovjobbet.
Ha en fortsatt fin lördag

Hemma igen brrr kalllt

Hemma från hockeyn, gick inget vidare 4-0 tilll brynäs men förväntade mig inget bättre om jag ska vara helt äärlig.
Rummet nästan tömt på det som går ska maskera och lite annat smått imorgon sen är det  bara till att måla och måla. Sen hoppas vi kan typ få in nått nytt, typ en byry som vi kan ställa akvariumet på samt ha kläder i, finns billiga sådana. Undra vad Andreas säger om det;)
Nej det enda han tänker på är kanarieöarna om han kan åka dit eller inte, haha. Hadet varit supersuperskönt men tyvärr är det inte gratis.
Ha det fint

Flyttar runt och städar ut

Ett tag sen jag uppdaterade, håller på för fullt att städa undan allt och flytta runder så man får plats.
Ska börja maskera senare idagg, vi ska faktiskt på hockey idag, ni vet vi här nere hejar på RÖGLE fast det går inte jättebra för dom lite synd faktiskt, så ska iväg på det, kommer väl upp någon bild på det senare, kommer även upp bilder på före och efter bilder på rummet.
Just nu kan jag inte lägga upp en bild för krånglar lite.

Köpa målarfärg

Nu ska jag och Andreas iväg till hans mormor och morfar för att kolla på färgkarta, vi ska ju välja färg till rummet, blir något ljust och blir nog en fondvägg med ;) visar senare vad vi köpt för färg.
Ha det så länge

Nu är det F*N dags för det nya livet

Alltså jag är så trött på att känna såhär, varje gång jag typ ätit chips eller något godis så får jag en sån satans ångest så det inte är sant. Säger varje dag med att NEJ nu får det vara nock men icke icke, detgår bara inte.
Men nu LOVAR jag er läsare och alla andra att nu ska jag banne mig gå ner i vikt, kvittar vilket sätt jag tar det ska gå neråt, 5 kilo är första stoppet om det går så kan jag bättre, så nu har jag LOVAT ER att sluta med allt skit, man spar ju pengar med.

Vem kommer peppa mig?


Inget uppdatering på några timmar

Hejsan, har inte haft så mycet tid med att uppdatera så mycket idag, har inte haft ork riktigt, ögon hänger bara, en liten paus från datorn är välbehövligt.
Ska kolla på Let´s dance och sen någon film, uppdaterar senare ikväll.
Ha en fin fredagkvälll

Fredagsmys

Har inte hänt så mycket idag, bara tagit det lugnt. Har inte riktigt pallat göra något idag, känner mig lite sliten, fråga mig inte varför;)
Hade tänkt åka iväg och handla nu till fredagsmyset, lite chips och dipp, det nyttigaste man kan få tag i ellerhur?
Nej men man får väl bryta någon dag, Estrella Sourcreme Onion med Holiday dipp är det bästa, rekomenderas starkt.

Vad ska ni göra ikväll?


H&M clothes


Sitter inne på H&M:s sida och kollar lite kläder och accesoarer, klippte ihop en outfit som jag hade velat burit, vem vet kanske köper det senare.
Färglada leggings är ju hur perfekt som helst, man blir ju bara glad av att titta på dom, så matcha jag ihop det med en enkel vit lång skjorta med ett par highheel black shoes samt lite accesoarer.
Hur snyggt som helst



Leggings - 199:-
Vit Skjorta - 249:-
Skor - 399:-
Accesoarer ca 270:-

Krånglar direkt

Hade tänkt lägga upp det nya armbandet jag fick i posten som jag snackade om här, skulle lägga upp detta inlägget för två timmar sedan men bloggen krånglade, gick inte att lägga upp något. Men här har ni det iallafall.

Idag har jag inte mycket inplanerat. Ska ju börja måla om Andreas rum nu i helgen/nästa vecka, så får man ta ner en del grejer och städa undan, det är det som är det jobbiga, för Andreas samlar på sig allt skit han kan få.
Hoppas ni får en bra fredag.
Vad ska ni göra idag?


Webcam foto säger godnatt


Nej nu är det dags att lägga undan datorn, behöver min skönhetsömn, hehe.
Suttit här nu vid datorn och klickat runder på flera olika sidor, måste hålla koll på alla grejer, ni vet.

Nu säger jag och Andreas Godnatt och SovGott




Glöm ej att L8Nyberg erbjuder 15% rabatt på alla mina läsare till den 31/1.-10, där kan ni hitta massa fräcka och coola accesoarer till billiga priser.
Skriv bara in BLOGG vid rabattkolumnen.

I loveL8Nyberg




Ny inredning behövs

Kollar runder på lite olika garderober och andra prylar.
Vill göra om Andreas rum nu, bara fick ett sånt ryck, vi kommer ju bli här ett tag så likabra att ha det fint eller vad säger ni?
Hade tänkt vit väggfärg, lättast att skaffa prylar till det.
Klickade runder lite på Internet och hittade denna garderob...
Stor och fin garderob, fast varit trevligt med lite mer färg kanske.




Loreal True Match


När man inte har problmefri hy så måste man välja rätt produkter, därför kan jag inte använda vilken/vilket foundation/puder som helst.
Därför ska jag tipsa om ett mineralullspuder som verkligen fungerar och är bra.
Jag har testat hur många olika produkter som helst och inget fungerat men Loreals har jag kört med i ca 2 år nu.
Man kan ha på sig det hur länge som helst för det känns inte som man har något puder på sig och det sticks och kliar inte som det brukar göra på mig ibland.
Hur länge det vara bero på hur ofta man använder pudret.


Blåsapa för torkning

Hittade denna coola grej på coolstuff.
Om du inte känner för att springa runder och vifta på fingrarna eller sitta och vänta i all evighet så är denna grej perfekt för dig.
Tryck på bananen så blåser den tills det torkar.
Den inte bara fungerar utan är söt oxå.

Piffa upp datorn

Sitter och kollar på Jims Värld, känner inte riktigt för att hitta på något idag utan bara slappa.
Försöker leta efter klistermärken till min laptop för att piffa upp den, säg att jag är töntig men hade varit fräckt med lite klistermärken så vet man att det är MIN.

Hittar inget riktigt på Internet, får nog gå till en affär och kolla runder.
Vi ska nog iväg och handla lite gott, börjar bli hungrig, har orkat gå till köket och göra något.



Dagens outfit
Linne
Skjorta - Cubus
Jeans - JC
Smycken - Ur&Penn

Ny väckarklocka, en KATT

Vaknade idag genom att vår katt olof var på ett riktigt kelhumör, och när katter är på det humöret så låter dom rätt mycket, ellerhur?
Han skulle ju oxå ligga ända upp intryckt vid huvudet, sen kommer den andra med, Wilma vårt lilla långhåriga troll.
Men nu sitter jag med Leo i handen, ytterligare en katt som är VÅR, 3 katter, undrar hur det ska gå när man flyttar till en lägenhet sen, Olof hatar att gå ut eftersom han var ute innan och dog nästan då, så han blir inne, blir väl att den lilla skitkatten åker med;)




Sängen väntar

Ska bädda ner mig i min varma säng nu.
Dröm fint allihopa.
Godnatt så hörs vi imorgon.



Dreamcatcher

Jag köpte en liten dreamcatcher när vi besökte Landsskronafestivalen för ett par år sedan.
De finns ju alltid i dom indianstånden och har alltid stannat till när man går förbi dom, de är så härliga, deras musik och alla deras fantastiska grejer. Så tänkte Nej nu slår jag till. Tog en liten av dom, och jag kan faktiskt säga att när jag sover under den så har jag nog aldrig haft en BAD dream. Lite chockad är jag faktiskt.




Har ni en sådan där hemma?

?r p? familia och kollar runder. A

0-2fab3e9dc4bf6caf0c965349f8cffa36.png

Kolla varifrån!

?r p? familia och kollar runder. Andra g?ngen man ?r h?r idag. Ska strax bege mig hem?t. F?tterna lever snart inte l?ngre.


Köpt, lämnat och hämtat

Var först iväg på Biltema för Andreas skulle ha en massa grejer där, ni vet när man bor på landet så springer man dit ett antal gånger...Sen var vi inom Familia(Köpcentrum i Hyllinge) där jag givk in för att lämna tillbaka två grejer som jag köpte för några dagar sen och som jag la upp här.
Den understa bilden klänningen till vänster och den översta bilden tröjan till vänster.



Fick paket idag, från smink.nu
Lägger upp bilder senare vad som fanns i det.



bloglovin

Klockan mycket, dagen förbipasserad

Godmorgon allihopa.
Nu vaknade man så sent igen, förstår inte det. Ska banne mej gå upp vid 9 imorgon, vem gissar att det kommer fungera? Haha.
Har inte så mycket inplanerat idag utan mest ta det lugnt, kanske tar en liten runda med vovvarna.
Vad ska ni göra idag ?


Tur man har benvärmare nu, underbart!

Yrvaken och glad

Mitt i natten och jag och Andreas är fortfarande vakna. Vi somnar aldrig före 1 nuförtiden. Ingen aning hur det kommer sig.
De bästa TV-serierna att kolla på då är Jordan - Rättsläkare och sen The Distric.
Superbra serier,

Ska bege mig till sängen igen och se klart, sen sovdax...

Godnatt alla min läsare.

Only - Tiger/Owl Top Oversize

Kolla igenom lite kläder på Only och fastnade direkt för en Oversize tröja som jag ska köpa när den 25:e inkommer. Checka in de stora ärmarna med dem fräcka detaljerna.
En Oversize Top med Tiger/Owl print, lite udda tröja som man kan ha till ett par slimjeans/jeansleggings och ett par highheel shoes.

Eller vad tycker ni?



Ni hittar den här på Onlys hemsida

bloglovin

Varm dusch på G

Hejsan, uppdaterar mer senare, ska in i en varm dusch nu, ska bli skönt.




bloglovin

Sköna underlägg till festen

När jag var på kanarieöarna så precis innan vi skulle åka hem så kände jag för att hitta något fräck men samtidigt snyggt. Hittade dessa underlägg till glas, muggar med olika landskap på, hur härliga som helst, Just nu har jag det som prydnad och blir hur snyggt som helst.



Kostade 8 Euro = ca 80 kr.

bloglovin

Härligt varmt till det kalla vädret

Har precis gjort mig en CupaSoup, mmm gott.
Tog kyckling och så tänkte jag att jag hettar upp det, så hällde i en HEL del curry och fy vad gott det blev, dom e riktigt härliga dessa sopporna, rekomenderar det stort när man vill ha något varmt och gott till det kyliga vädret.

Finns i hur många olika sorter som helst, men jag rekomenderar starkt Thai Curry kyckling och vanlig kyckling, Fruktansvärt goda.

bloglovin

TipTop sminkväska

Hemkommen från bankärendet, gick snabbt och lätt *skönt*.
Ska precis bege mig utåt för att se när Andreas tränar sin häst. Men tänkte tipsa om jättesöta sminkväskor i olika storlekar.

HelloKitty sminkväskor, den ena är en sminkväska anpassat för väskan, passar perfekt och kan få med hur mycket grejer som helst.
Den andra är större och den har jag där hemma, det smink som kanske inte är jätteviktigt när man ska bara på shoppingrunda eller fika lämnar man där i. Får plats hur mycket som helst.
Köptes på H&M men finns nu bara i en annan variant.
49.50 kostar den men fungerar lika utmärkt.
H&M.se

bloglovin

Bankärenden

Ska köra till banken nu i KLIPPAN usch, en bit att köra, men måste säga upp det kontot som vi hade i skolan annars får jag betala en massa, skolans fel, säger att vi inte behövde göra något, utan det sägs upp av sig själv, hmm vi ser det!!!





Jobbsök, heltidsjobb

Det är med jobbsökandet är ju ett heltidsjobb, särsklit när man är två personer som ska ha jobb.
Känns som att Andreas är viktigast att hitta till för finns fler jobb som passar till honom än till mig, han vill ju jobba inom lager och industri, och där är en del jobb men ingen nappar och jag känner att jag bara vill skrika.
Fattar faktiskt inte vad man ska skriva för att få ett jobb liksom, jag skriver sanning och jag tycker jag skriver BRA, han har fått två jobb innan och då skrev jag ungerfär så som jag gör nu.
Man vill bara GE UPP...

Problemet är att vi vill flytta hemifrån till vår egen lägenhet men går ju inte när man inte har ett fast jobb
So i have to keep on fighting.

WE NEED HELP!!!

(Vi förlitar oss på dig ;)

bloglovin

Nageldesign

Just nu kollar jag runder lite på internet på nageldesign, funderar på att skaffa lösnaglar och göra det själv, hittade en bra sida där man kan typ köpa allt för att göra egen design nagelshop.se
Behöver bara hitta lösnaglarna någonstans, vem kan inte komma på vilken affär som har billiga och som håller, typ matas har väl?

(Den designen ska jag ej ha)

Lämna gärna förslag där jag kan köpa ofärgade lösnaglar...

bloglovin

Lådgalen eller vad säger ni?

Hemkommen från föräldrarna och sitter nu vid datorn och kikar lite överallt. Har lagt in tvätt(korgen var överfylld) sen har jag rensat kattlådan och städat undan, puhh..
Tog hem mina skor från mamma, två par ett par svarta liknar converse typ, sen ett par vinröda stövletter. KOmmer bild senare.

Här har ni min katt Olof i en av skolådorna, älskar sånt. (Vinröda skorna ser ni på bilden)




Just nu får alla min läsare 15% rabatt på hela sortimentet hos L8Nyberg.se 15% rabatt fram till den 31/1-10.
Ange ordet BLOGG bara
.

 

bloglovin

Mjukisskor till vem som helst

Vi var på netto innan idag och såg dess fräcka mjukisskor, gjorda av fleece och ska hålla varmen, fryser alltid om mina fötter när jag sitter typ vid datorn längre tider.
Passar vilken plånbok som helst.
Så tänkte ahh jag slår till, fick två par för 29:-




Oversize - GinaTricot

Sitter hemma hos Mamma och Pappa just nu. Var tvungen att ringa några samtal, massa klabb om ett företag vi hade när jag gick i skolan. Så fick fixa det, nu sitter jag här och kollar runder lite på internet.
Ska kila iväg och handla lite, vet aldrig vad man kommer hem med.



Dagens outfit
Oversize tröja - GinaTricot
Leggings - Boomerang
Klocka - Jetset

bloglovin

REA- have to have

Hejsan allihopa, vaknade inte för så länge sedan, trött som vanligt vet ej riktigt när den stunden komer när man bara springer upp ur sänge och är HUR pigg som helst?
Igår satt jag och kollade igenom lite hemsidor typ smink och smycken, hittade en jättebra sida smink.nu där det fanns allt möjligt, la en hel del grejer i varukorgen men det försvann för jag var inte snabb nog, skulle jag ha MYCKET.
Får ta och beställa hem idag.

Här får ni ett smakprov som jag ska beställa hem, skitfräckt armband som man kan ha på sig när som helst, fanns i flera olika färger men blev helt tokig i det röda
.


(129:-) 49:- REAPRIS



bloglovin

Vinter mysig och härlig årstid

Klockan är över tolv och man har fortfarande inte kommmit i säng, liten vana nu kanske?
Hittade en vinterbild i datorn som jag tog för någon dag sedan, känns härligt när man kollar på vinterbilder på något sätt, tycker ni inte? Ser så mysigt och på nått sätt varmt ut.



Ska nog bege mig till sängen nu och checka lite tv innan man går och lägger sig.
Medans jag sover kan ni ta och lyssna på detta youtube klipp, så härligt när de små rackarna sjunger;)

 

bloglovin

Åka på semester- åk till GranCanaria

Andreas föräldrar ska åka till GranCanaria - Puerto Rico nu i slutet av januari- början av februari. Självklart är man lite avundsjuk men jag och Andreas var där i början av November i 10 dagar (med hans syster m. dåvarande pojkvän) sen åkte vi dit igen i slutet av November igen fast i 7 dagar(min syster m. nuvarande pojkvän). UNDERBART är där, en liten by typ längst ner på Kanarieöarna. 360 av 365 dagar sol, helt fantastiskt. Vattnet är underbart, landskapet och människorna. Så om ni tänkt åka iväg för att sola är PuertoRico det bästa. Om vi hade haft pengar så hade vi förmodligen åkt ner nu igen men tyvärr.

Maten är hyfsat billigt och när man handlar går det att få ner till billiga priser (pruta).

Här har ni en väska jag köpte där nere, tyckte den var så somrig och glad så var tvungen att köpa den.

Här kommer lite bilder på Puerto Rico

Stranden - fotat från en båt

Högst uppe på berget (655 trappsteg)

Maten, riktigt god mat och MYCKET

Stranden, hade ingen jättebra bild på hela stranden

 


bloglovin

Ett tips för den lata människan

Har en fräck grej jag tänkte dela med mig om, köpte en grej i julas på citygross, absolut ingen dyr grej men en grej för den lata människan .

 

Funkar genom att när man ska slänga strumporna i tvättkorgen så tar du ihop strumprna och sätter ett clips på dom(som du ser på bilden), så slipper du leta efter rätt strumpa när tvätten är klar (har gjort det en del gånger)

Tyckte det var en fräck grej


bloglovin

 


Alla dessa koder snurrar i huvudet

Sitter här vid datorn och håller på för fullt, dessa jäkla koderna kan jag bli arg på, det är så mycket att jag snart inte vet vad jag ska göra mer, dessa annonser man ska få in på sidan fungerar ju självklart inte. Jag får nog ta och gå ut en runda nu och lugna ner mig.

Har blivit medlem på adoperator men fungerar ju inte, kommer ju inga annonser utan visas bara en ruta...Vad ska ag göra?

Lite hjälp uppskattas....




Nu får jag glädja er med min outfit för dagen
ALLT GinaTricot


bloglovin

Sålt mobilen kanske ?

Godmorgon eller ska jag säga god eftermiddag? Vaknade för ca en timme sedan inte riktigt meningen men stängde av klockan :)

Vet ej riktigt vad som händer idag, ska ta och gå en runda med hundarna sen, det är inte sååå kallt nu.
Jag får nog kanske sålt min mobil idag *hoppas*, han skulle kolla på den idag får hoppas han hör av sig och mer hoppa jag på att han köper den så får lite cash.


bloglovin

 


Sjuk film eller vad tycker ni?

Jag och Andreas sitter hemma hos mamma & pappa nu och kollar lite film, just nu kollar vi på Scary movie ( ingen aning vilken av dom) på Tv3. Tycker den filmen är väldigt fjantig men visst ett gott skratt får man ju.

Käkat lite chips med dipp, var så jäkla sugen på det så fick inhandla lite grann, inte bra för formen men vad ska man göra :P




bloglovin

Menar ni allvar med dom skorna?

Jag gick in på Hd.se /Helsingborgs dagblad) och kollade artiklar och klickade in mig på denna.

http://hd.se/mer/2010/01/09/sa-klar-vi-oss-i-sommar/

Om ni kollar på bild två på artiklen(bidl 10 av bilderna)...så ser ni ett par skor!! Jag hoppas verkligen inte att man ska bära dom skorna i sommar för de var de fulaste skorna jag någonsin haft ögonen på, *fy*. Aldrig i livet att jag hade burit dom fast det är "mode". Sen den tredje bilden i artiklen (bild 11 av bilderna) är oxå en knasig outfit, ser ju nästan ut som en påfågel, NEJ säger jag direkt, sånt ska IKKE jag bära det är en sak som är säker..

Sen vet jag ju om att detta bara är typ prototyp men ändå det ska ju bli liknaden sånt i affären.


Frågestund!!





Väska från H&M

Jag tyckte denna väskan från H&M var skitsnygg, passande storlek för mig och samtidigt fräckt mönster.
Jag är inte precis jätterik och därför kan inte jag köpa dyra väskor, men denna var i min prisklass och när lönen kommer kanske den med kommer.

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_ACC_SKA&modelnum=738751&type=product

 

bloglovin

 


Shoppingrunda på Familia

Så nu är jag hemkommen från min shoppingrunda, och faktiskt med mig något hem, en del faktiskt, lite överrraskad att jag hittade något så är glad för det.

Bara ett problem nu, blev fattiig!!! Nejdå det är lugnt, fast ska ha två grejer till på deichmann men mamma köper hem det till mig.

Här har ni grejerna jag köpte, har inte tid att sätta på mig det för ska ta och gå en runda med hundarna. Ni får nog se mig i det någon dag framöver.





Följ min blogg med bloglovin
bloglovin

Kameran det bästa i ens liv

Godmorgon allihopa, vaknade för en timme sedan men har BARA legat i sängen skönt!
Min katt olof hade man velat strupit ibland *skoj* han står i lådan och skvätter ut all sand, fast han igentligen inte ska vara där i, gör bara ved där i, *grahhh*

Tänkte åka iväg på en shoppingrunda idag, se var vi hamnar, fast har igentligen inga pengar, men MÅSTE ha något nytt, visar sen vad jag handlade.

Min nya kamera, köpte den för 2 veckor sen typ, för den andra blev stulen. Kamera är ett måste i livet, right bloggers....

Milkshake hjälper alla!!



Blev så jäkla sugen på milkshake efter jag dushcat så tog och mixa ihop en, Vaniljglass, frusna hallon och mjölk..MUMS

Ska sova nu, alltid sent
NattiNatti

bloglovin

2010-01-08


Plattång a la deluxe




En av de bästa grejerna jag fått i Julklapp
Platt och locktång av Babyliss iPro 230 iCurl (ST70E)
Billigaste stället 599:-


2010-01-08

Monki


Hittade den på Monkis hemsida(Mimmi Sweater Monokomi), under säsongskläder, skitsnygg, ser så varm och god ut att man kunnat gå med den dag&natt.
Med denna kan man ha på sig bara ett par vanliga leggings eller varför inte ett par jeans (slim) och ett par ankelboots.




2010-01-08

Kallt som i Nordpolen!


Var ute och gick med hundarna, här har ni en bild på dom, ellerhur söta ? Blev inte en jättelång runda, Andreas klagade på att det var kallt, tänk då om han hade varit i Dalarna eller var det nu var någonstans de hade -40 grader, fy då hade man fått haft på sig mycket kläder..
Jag tyckte det var skönt väder, friskt luft, problemet är att min förkylning kommer fram när det blir så kallt, och då blir man snuvig (hatar det). Har varit on&off förkyld i ca 3 månader.



Halsduk - Åhlens
Jacka - Ullared
Vinderkängor - Deichmann
Leggings - Boomerang

2010

Red hair and tired morning



Morgon och jag är självklart trött men är inte så konstigt eftersom somnade inte förrens vid halv 3 tiden.
Ser ut att vara en fin morgon så ska gå upp och ta min en cupAsoup sen ta en runda med hundarna (om de är villiga) ;)

2010-01-08



Sovdax


Världens skönaste morgonrock!!!


Fin i hyn

Sitter man här vid datorn, har suttit här typ hela kvällen, fixar och fixar, stör mig på att det aldrig blir bra. Men det tar väl form någon dag får jag hoppas !!!

Andreas vill/kan inte hjälpa mig heller, den pågen kan ingenting ;) (skoj).

Inhandlade Neutrogena innan idag, ska se om det blir bättre för hyn, just nu använder jag stioxyl och märker ingen skillnad, är så trött på alla dessa jäkla produkterna, när ska man hitta något som FUNKAR?? Jag har nog använd varenda produkt som finns (känns så iallafall).

När ska jag få vara fläckfri i ansiktet ??



Klart ...

Här kommer en bild på mig när jag färgat håret, inget jättebra eftersom man inte gjort ved håret eller något, direkt efter föning bara men men.

Blev iallafall bättre än innan ;) Det som räknas.


Outfit

Tröjklänning - Cubus
Skärp - GranCanaria
Leggings - Boomerang

bloglovin

Färga....

Nyss varit och handlat med mamma, köpte färg till mitt hår! Dags att göra något nytt med håret, ser lite halvtråkigt ut nu, försökte ju blonda tillbaka det med slingor men det var inte lyckat resultat (blev inte ett skit).

Så nu kör vi på en annan väg, ni ska få se hur det blev alldeles strax, ska lägga i färgen nu.


Pengar, pengar

Ja man ligger fortfrande i sängen, vet ej varför men andreas sover än/halvsover ...
Vi lägger oss rätt så sent om nätterna, inte så jäkla bra vill kunna gå upp tidigare men inte så jäkla lätt.

Idag har jag en del planerat.

Ska kanske åka hem till mamma, får hoppas jag får sålt telefonen så man har lite extra cash  till min lilla lön kommer ;)
http://www.blocket.se/helsingborg/Samsung_F480_TouchWiz_25365039.htm?ca=23_3&w=0

Sen ska jag se om jag kan gå ut med hundarna.

Nej  får väl gå upp och dricka cupAsoup, min lilla diet nu, måste ju gå ner i vikt, är så trött på att se ut så här, men jag får skylla mig själv, godis och kakor är dt jag älskar :D haha. Men slut på det nu min drömvikt ska nås 68 kg!


Massa fixat

SÅ nu har gjort en hel del, bloggen börjar ta form nu, har fan hållt på nästan hela dagen, men är en del kvar, vill ju att den ska bli grann.

Lagt upp annons på blocket.se , ska sälja min Samsung Touch, ligger ju bara här kan jag lika bra se om någon vill ha den, är ju inte ett år gammal ens. Har en mobiltelefon till som inte ens är 4 månader, jag och telefoner ska inte träffas för då slutar det med att jag köper den...

Vi var ute innan och tömkörde (tömköra menas att man går bakom hästen med sele fast utan vagn) Andreas travhäst. Blev inte så jättebra, inte när där är två hästar ute samtidigt på ridbanan och alla håller på och gör massa ljud med munnarna. Så fick gå en runda på vägen istället, men den fick litet ryck där och stegrade, jag sprang därifrån ..haha farliga  djur!!!

Dagens outfit, något enkelt bara    Jeans - Only  Tröja - Cubus

Dagens outfit, något enkelt

Jeans  Only
Tröja Cubus


Gratis makeup

Reklam!!

Jäkligt bra sida, där du blir medlem och sedan samlar poäng genom att värva medlemmar, delta i erbjudanden, besöka hemsidor mm.

Du får 8 poäng för varje ny medlem du varvar och får 100 kronor om två av dina värvade samlat ihop 600 poäng.

När du samlat ihop 400 poäng får du ditt första presentkort på 150 kronor eller om du är flitig och samlar ihop 600 poäng och får 250 kronor.

Bli medlem genom att klicka på bilden nedan.

 


Ny morgon...

Jaha ny morgon då, fattar inte hur man kan vara så jäkla trött, man gör ju fan inget på dagarna, kan nog oxå bero på att man går och lägger sig sent på kvällen/natten.
Idag har jag faktiskt inte kommit på vad jag ska göra, ska nog se om jag kan gå en runda med hundarna, om där inte är för mycket snö på Andreas väg.

Kanske ska klippa Andreas hår om han tillåter det ;) haha är lite skeptiskt till det, men vafan kan inte vara så svårt...

Ha det gött

Vinterlandskap hos föräldrarna


Vinterlandskap hemma hos föräldrarna

White snow

Hallåj allihopa, snö idag alltså, jaha får man anpassa sig igen efter vägarna , alltid lika kul!

Hemma hos Mamma och Pappa nu och hälsar på, kände för lite omväxling, inte alltid vara hos Andreas;) haha.

Får lyssna på musik och klickade in mig på denna ...

 


Måndag 2010

Tjena allihopa där ute! Nytt år 2010 man får hoppas det blir bättre än 2009, fast 2009 var nog inte så farligt, tog studenten, gött!!! Men sen har det varit lite halvtrögt...

Jag och Andreas ska börja detta året med arbetslöshet oxå, han har varit det ett tag, medan jag har ett extraarbete.

Söker så mycket jag kan till honom ,men kan ju inte söka vad som helst, utan det ska ju passa honom med, han vill ju ha industri/lagerarbete och det är inte jättelätt att hitta det. Kan där typ inte bara komma någon och erbjuda han ett sådant jobb?

Själv då? Ja jag tänker inte så mycket på mig själv, utan söker bara till honom varför? ja säg det.
Jag hade nog kunnat få jobb på Willys där jag har extraarbete men inte nu längre, för jag har sagt nej när de ringt och frågat om jag velat jobba, varför jag gjort det, det kan jag inte svara på själv, vet faktiskt inte men riktigt dumt är det!

Vi får hoppas vi får napp...

Jag och  Andreas på Nyår




RSS 2.0